Close
Βιδωτός λαμπτήρας οικονομίας LED 820lm, 9W  E27 με ψυχρό φως ενεργειακής κλάσης Α Μεγένθυση

Βιδωτός λαμπτήρας οικονομίας LED 820lm, 9W E27 με ψυχρό φως ενεργειακής κλάσης Α

bzr1016

Καινούργιο

Αντικαταστήστε τις λάμπες του σπιτιού σας με τον βιδωτό λαμπτήρα οικονομίας LED 9W/E27 με ψυχρό φως και κερδίστε μέχρι 90%!

Περισσότερες λεπτομέρειες

4,00 € (με ΦΠΑ)

Περισσότερες πληροφορίες

Αντικαταστήστε τις καθιερωμένες και συμβατικές λάμπες του σπιτιού σας με τον βιδωτό λαμπτήρα οικονομίας LED 9W/E27 με ψυχρό φως για τη μέγιστη οικονομία και ποιότητα στον φωτισμό του σπιτιού σας.
Η λάμπα 9W δεν χρειάζεται οποιαδήποτε εγκατάσταση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τη βιδώσετε σε οποιοδήποτε ντουί και χρησιμοποιείται σαν οποιαδήποτε κοινή λάμπα! Η διαφορά της είναι η σύγχρονη τεχνολογία LED από την οποία είναι κατασκευασμένη για να συμφέρει εξαιρετικά την τσέπη σας καθώς προσφέρει 90% εξοικονόμηση ενέργειας με διάρκεια ζωής έως 80000 ώρες!
Η βιδωτή λάμπα με LED 9W είναι και φιλική προς το περιβάλλον αφού δεν περιέχει μόλυβδο και υδράργυρο ενώ δεν υπάρχει ούτε υπέρυθρη ούτε υπεριώδης ακτινοβολία!
Ο βιδωτός λαμπτήρας είναι ενεργειακής κλάσης Α+, καθιστώντας την απόδοση ισχύος των 9W του αντίστοιχα με μιας λάμπας πυρακτώσεως 150W!
Χαρακτηριστικά:

Iσχύς: 9W, τύπου Ε27
Τάση: AC85-265V
Φωτεινότητα: 820 Lumen
Χρώμα: Λευκό Ψυχρό
Διαστάσεις: (Διάμετρος x Μήκος) Φ4 x 14.3 εκατοστά

Έξοδα αποστολής

  • Έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα 3,10 € μέχρι 2 κιλά
  • Έξοδα αντικαταβολής 2,20 €
  • Για πακέτα άνω των 2 κιλών κάθε κιλό χρεώνεται με επιπλέον 0,90 €
  • Με αγορές άνω των 50€ το tobazaar.gr σας στέλνει τα προϊόντα δωρεάν.
  • Στα προιόντα horeca και πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής το κόστος μεταφορικών αλλάζει λόγω μεταφοράς των προιόντων με μεταφορικές εταιρίες και δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά άνω των 50 ευρώ.

Also Bought Products

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία

b3.jpg

toBazaar

Το κατάστημα to bazaar.gr διαθέτει μεγάλη ποικιλία στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές τιμές μας και ξεχωρίστε κάνοντας τις αγορές σας οικονομικότερα από οπουδήποτε.  

Close