Close

Τηλέφωνο μπάνιου με LED που αλλάζει το φως ανάλογα με τη θερμοκρασία - OEM RGB LED shower

bzr0718

Καινούργιο

8,00 € (με ΦΠΑ)

Περισσότερες πληροφορίες

Δημιουργήστε μια όμορφη ατμόσφαιρα την ώρα που απολαμβάνετε το ντους σας, έχοντας παράλληλα οπτική ένδειξη για τη θερμοκρασία του νερού!

Με το τηλέφωνο μπάνιου με LED που αλλάζει το φως ανάλογα με τη θερμοκρασία ήρθε η ώρα για ένα ντους στα σκοτεινά... Απολαύστε το μπάνιο σας όπως ποτέ άλλοτε δημιουργώντας μία όμορφη και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.
Η βασική του εφαρμογή είναι να σας προειδοποιεί για τη θερμοκρασία του νερού δημιουργώντας ταυτόχρονα μια όμορφη ατμόσφαιρα. Σκωτσέζικο ντουζ τέλος!
Όταν το νερό είναι κρύο, δηλαδή με θερμοκρασία μικρότερη από 31°C, τότε ο φωτισμός που παράγεται είναι πράσινος. Όταν το νερό κυμανθεί σε θερμοκρασία μεταξύ 32°C - 43°C, τότε το μπλε χρώμα θα φωτίσει αυτόματα. Όταν το νερό κυμανθεί σε θερμοκρασία μεταξύ 44°C - 50°C, τότε θα φωτίσει το κόκκινο χρώμα. Όταν η θερμοκρασία του νερού υπερβεί τους 51°C , τότε το κόκκινο χρώμα θα αναβοσβήνει συνεχώς με σκοπό να σας προειδοποιήσει για ιδιαίτερα υψηλή θερμοκρασία.
Παράλληλα όμως, σε περίπτωση που κάνετε μπάνιο και γίνει διακοπή ρεύματος, με το φωτισμό που διαθέτει θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να ολοκληρώσετε το μπάνιο σας με ασφάλεια.

Πλεονεκτήματα:

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τα "κακοφτιαγμένα" της υπόλοιπης αγοράς.

Δε χρειάζεται ρεύμα ή μπαταρίες για να δουλέψει. Ο φωτισμός ενεργοποιείται από την ενέργεια που παίρνει από την πίεση του νερού.
Η τοποθέτηση είναι εύκολη. Απλά το βιδώνετε στο σπιράλ του μπάνιου σας αντικαθιστώντας το παλιό σας τηλέφωνο και αυτό ήταν!
Είναι συμβατό με τους κυριότερους τύπους ντουζιέρας της αγοράς.

https://www.youtube.com/watch?v=mss5VQDfrFg

Έξοδα αποστολής

  • Έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα 3,10 € μέχρι 2 κιλά
  • Έξοδα αντικαταβολής 2,20 €
  • Για πακέτα άνω των 2 κιλών κάθε κιλό χρεώνεται με επιπλέον 0,90 €
  • Με αγορές άνω των 50€ το tobazaar.gr σας στέλνει τα προϊόντα δωρεάν.
  • Στα προιόντα horeca και πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής το κόστος μεταφορικών αλλάζει λόγω μεταφοράς των προιόντων με μεταφορικές εταιρίες και δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά άνω των 50 ευρώ.

Also Bought Products

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία

b3.jpg

toBazaar

Το κατάστημα to bazaar.gr διαθέτει μεγάλη ποικιλία στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές τιμές μας και ξεχωρίστε κάνοντας τις αγορές σας οικονομικότερα από οπουδήποτε.  

Close